Rond postcode zoeken

Nicotine producten bij de drogisterij

U bevindt zich hier:

Bij de drogist koop je in principe geen e-liquids of e-sigaretten (hoewel menig drogisterij, zoals het Kruidvat, rookwaar verkoopt vanachter de counter. Natuurlijk kun je wel bij iedere drogisterij terecht voor nicotinepleisters, kauwgum en zuigtabletten. Naast de producten van Nicotinell zijn er vaak ook goedkopere (maar overigens prima) huismerken verkrijgbaar die eveneens nicotinepleisters, kauwgum en zuigtabletten verkopen.

E-sigaretten verkooppunten

De beste e-sigaret vind je bij grote leveranciers, die je dan vooral weer online aantreft - best logisch, want er wordt ruim inkocht en het accent ligt uitsluitend op e-sigaretten en toebehoren. Dergelijke grote onlineshops zijn gespecialiseerd in het totaalproduct; in tegenstelling tot de lokale sigarettenwinkel.

De meeste sigarettenwinkels hebben niet de beschikking over een volledig arsenaal aan e-liquids. Online hebt u meer keuze en kunt u "DIY" e-liquids kopen (Do It Yourself) - waardoor u zelf een heerlijke melange kunt creƫren. Ook zijn er e-liquids verkrijgbaar die binnen de EU geproduceerd worden, met gebruik van uitsluitend door de EU goedgekeurde grondstoffen. Deze e-liquids zijn aan te merken als de best verkrijgbare. Wel zo vertrouwd.